Ισπανία

Αυτή είναι η νέα μπάλα της La Liga για τη σεζόν 2019/20 (video)

H La Liga παρουσίασε τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί την επόμενη σεζόν στα ισπανικά γήπεδα και μετά από 23 χρόνια δημιουργήθηκε από διαφορετικό κατασκευαστή.

Την μπάλα που θα χρησιμοποιηθούν στο ισπανικό πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20, αλλά και τις επόμενες δύο, παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης η La Liga.

Για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια η μπάλα δεν θα κατασκευαστεί από τη Nike, αλλά από την Puma. «Η καρδιά της La Liga», είναι το μότο της παρουσίασης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

«Με μια θερμομονωμένη δομή 18 πάνελ, η νέα μπάλα της LaLiga παρουσιάζει τέλεια σφαιρικότητα που εγγυάται καλύτερη σταθερότητα, απαλή αφή και μειωμένη απορρόφηση νερού. Τα μεγαλύτερα πάνελ επιτρέπουν καλύτερη σύνδεση με την μπάλα. Μία από τις καινοτομίες βρίσκεται στο 1mm κέλυφος HiSolid Dimple PU (San Fang), το οποίο βελτιώνει την αεροδυναμική αλλά και την υψηλή αντοχή στην τριβή και τη φθορά, γεγονός που σημαίνει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και υψηλό επίπεδο απόδοσης. Η δομή αυτού του προηγμένου σχεδίου είναι παρόμοια με εκείνη μιας μπάλας γκολφ για να διασφαλιστεί μια ευθεία πτήση και μεγαλύτερη συνέπεια στη λήψη», εξηγεί η La Liga.

Όσον αφορά τα χρώματα του σχεδιασμού της, η PUMA επέλεξε έναν τολμηρό συνδυασμό με πράσινους τόνους, οι οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα στη στροφή και την τροχιά, καθώς και την ταχύτητα. Ένα ελκυστικό πράσινο Glimmer σε λευκό σε συνδυασμό με το κόκκινο NRGY του λογότυπου Puma για να ξεχωρίζει στο γκαζόν και στην πτήση.

Δείτε τη νέα μπάλα της La Liga:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x