Αγγλία

Αυτή είναι η πιθανή 11άδα της Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν - Πού θα παίζει ο Μιχιταριάν (pic)

Με τις μεταγραφές των Μιχιταριάν και Ιμπραΐμοβιτς να θεωρούνται «τελειωμένες», στην Αγγλία γράφουν ήδη για το πώς θα παίζει η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο και κυρίως, πού θα χρησιμοποιεί τον Αρμένιο.

Η τριετής… κατήφεια, στη μετά-σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή, φαίνεται πως δίνει τη θέση της σε ένα κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ομάδα που θα δουν τη νέα σεζόν.

Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο και ενώ οι μεταγραφές των Μιχιταριάν και Ιμπραΐμοβιτς θεωρούνται κλεισμένες, οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες -επιτέλους- μέρες, καθώς τα τρία αυτά μεταβατικά χρόνια έχουν πανηγυρίσει μόλις μία φορά -τον περασμένο Μάιο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο Νησί, λοιπόν, και με τη Γιουνάιτεντ να φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ στα 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αρμένιου, γίνεται ήδη μια συζήτηση για το πώς θα παρατάσσει ο Special One τους παίκτες του στο αγαπημένο του 4-2-3-1 και πού θα κινείται ο 27χρονος.

Όπως τονίζεται, στις προηγούμενες ομάδες του ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πάντα ένα «δεκάρι». Έναν παίκτη, δηλαδή, πίσω από τον επιθετικό, να «φτιάχνει» παιχνίδι. Στην Ίντερ τον Σνάιντερ, στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Εζίλ, ενώ στη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι είχε εκεί τον Όσκαρ -και μόνον αυτόν, μετά την απόφαση του 53χρονου ότι δεν του κάνουν Μάτα και Ντε Μπρούινε, για την οποία και κατακρίθηκε σφόδρα.

Ο Μουρίνιο προφανώς και δεν θα αλλάξει σύστημα. Άρα, είναι δεδομένο πως θα δούμε την ομάδα του αγγλικού Βορρά να παίζει για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες με «δεκάρι». Αυτό, βέβαια, προκαλεί και ανησυχία, μιας και όποτε η Γιουνάιτεντ επιχείρησε να παίξει με… πλέι μέικερ, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Θυμηθείτε μόνο το «πείραμα» με τον Καγκάβα… Με τον Μουρίνιο στο «τιμόνι», ωστόσο, μπορεί να δούμε και… παπάδες.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή 11άδα της Γιουνάιτεντ για τη νέα χρόνια, έχει -και- φέτος το εξής παράδοξο: Τον Ρούνεϊ στα χαφ, μαζί με τον Κάρικ. Αν ο Ιμπραΐμοβιτς φορέσει την κόκκινη φανέλα, ο αρχηγός θα παίξει πολύ πιο πίσω από τη φυσική του θέση. Τώρα, το ποιος θα μαρκάρει, είναι μια άλλη ιστορία, συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι ο Κάρικ έχει συχνά πυκνά τραυματισμούς. Ίδωμεν...

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x