Αγγλία

Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ σε Γιουβέντους και Μάντζουκιτς!

Τα χρήματα και η διάρκεια του συμβολαίου που είναι έτοιμοι να προσφέρουν οι κόκκινοι διάβολοι στους μπιανκονέρι και στον Κροάτη επιθετικό.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προανήγγειλε ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή της Γιουνάιτεντ ενόψει Ιανουαρίου, η οποία θα συνδυαστεί και με την επιστροφή της ομάδας στις διαπραγματεύσεις για τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάρι, είχε βρεθεί πολύ κοντά στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η χρυσή τομή με την Γιουβέντους δεν βρέθηκε και το deal οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» λίγες ώρες πριν το φινάλε των μεταγραφών το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 33χρονος, ωστόσο, παραμένει σε περίοπτη θέση στη λίστα του Νορβηγού τεχνικού και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη Γιουνάιτεντ έχουν ετοιμάσει τη νέα τους προσφορά προς τους μπιανκονέρι αλλά και για τον ποδοσφαιριστή. Αυτά αναφέρουν πως η ομάδα του Μάντσεστερ θα προσφέρει 10.2 εκατ.ευρώ στους Ιταλούς, με τους οποίους ο παίκτης έχει βρει δίχτυα 44 φορές σε 162 παιχνίδια από το 2015 όταν μετακόμισε στο Τορίνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσον αφορά τον Μάντζουκιτς, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα προσφέρουν συμβόλαιο 18μηνών (μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με ετήσιες απολαβές στα 5εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x