Ισπανία

Αυτό είναι το νέο ταλέντο που ενδιαφέρει Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Ο 17χρονος Άντιν Χάσιτς είναι, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο νέος στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη του Βόσνιου δεξιού εξτρέμ.

Ο Άντιν Χάσιτς είναι η νέα ανακάλυψη των δύο ισπανικών «κολοσσών», Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που συνεχώς ψάχνουν για ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες που έχουν τα φόντα να εξελιχτούν στους πρωταγωνιστές του μέλλοντος.

Ο 17χρονος Βόσνιος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ στη δεύτερη ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμ και, λόγω ενός σφάλματος στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Κροάτες, είναι πλέον ελεύθερος να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ως αποτέλεσμα, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες είναι έτοιμες να κινηθούν για την απόκτησή του, αφού, εκτός από τη «Βασίλισσα» και τους «μπλαουγκράνα», ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει και οι Μπορούσια Ντόρμουντ και Έβερτον.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται στις μικρές εθνικές ομάδες της Βοσνίας, με τις οποίες έχει συμπληρώσει 19 συμμετοχές και έχει σκοράρει 8 γκολ, ενώ οι δύο τελευταίες συμμετοχές είναι με την εθνική κάτω των 19, όπου έχει σκοράρει δις.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x