Ελλάδα

Αυτό είναι το πλάνο του Σκίμπε για τον... τελικό

Στους έντεκα που θα αγωνιστούν κόντρα στη Φινλανδία με φόντο την πρωτιά του ομίλου της φαίνεται να έχει καταλήξει ο Μίχαελ Σκίμπε, με τις αλλαγές να είναι ελάχιστες σε σχέση με την Ουγγαρία.

Η μίνι - προετοιμασία για τον «τελικό» της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι μέρες που μεσολάβησαν από το παιχνίδι κόντρα στη Ουγγαρία μέχρι και αυτό της Δευτέρας ήταν ελάχιστες, άρα και τα περιθώρια να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα είναι περιορισμένα.

Αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό και ο Μίχαελ Σκίμπε εν όψει του ματς με τη Φινλανδία, το οποίο είναι οριακό, καθώς σε περίπτωση ήττας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μάλλον πρέπει να αποχαιρετήσει κάθε ενδεχόμενο για την 1η θέση, εξέλιξη που μάλλον θα προκαλέσει και αρκετές σκέψεις για το μέλλον της Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο, που έχει στο μυαλό του ο Γερμανός, δεν αναμένεται να έχει διαφοροποιήσεις συγκριτικά με το παιχνίδι με την Ουγγαρία και αν έχει θα είναι αναγκαστικές, καθώς υπάρχει η δεδομένη απώλεια του Δημήτρη Κουρμπέλη που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους Μαγυάρους.

Ο παίκτης που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ούτως ή άλλως ήταν αυτός που πέρασε στη θέση του στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς της Παρασκευής.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αναμένονται αλλαγές και θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι υπόλοιποι 10 του ματς με την Ουγγαρία, παρά το γεγονός ότι ο Σκίμπε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές. Αν γίνει κάτι διαφορετικό, τότε δεν αποκλείεται καθόλου ο Πέλκας να μείνει στον πάγκο και τη θέση του ως εξτρέμ να πάρει ο Χριστοδουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, κάτω από την εστία θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας που καθιερώνεται ως ο βασικός κίπερ της Εθνικής και θα έχει ενδιαφέρον τι θα συμβεί αν τελικά βρεθεί άκρη με την υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, δεξιά και αριστερά θα είναι οι Μπακάκης και Τσιμίκας αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ, Παπασταθόπουλος – Μανωλάς δεν... σπάει.

Ο Ζέκα θα είναι ο βασικός αμυντικό χαφ, με τον Τζιόλη όπως αναφέραμε να είναι πιθανότατα δίπλα του, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου, θα είναι οι Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας (Χριστοδουλόπουλος) από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Θυμηθείτε τη βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

1. Φινλανδία 9 (3-0)
2. Ελλάδα 6 (3-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-3)
4. Εσθονία 0 (0-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x