Αγγλία

Αυτοανακοινώθηκε στη Λέστερ ο Άντριεν Σίλβα!

Την μεταγραφή του στη Λέστερ αποκάλυψε ο αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντριεν Σίλβα κι ενώ η ομάδα του Ρανιέρι αναμένεται να… ψωνίσει από τα «λιοντάρια» και τον Σλιμανί.

«Φορτώνει» μεταγραφικά στο φινάλε η Λέστερ ενόψει της απαιτητικής σεζόν που υπάρχει μπροστά της σε Αγγλία και Champions League.

Ο Άντριεν Σίλβα, λοιπόν, αποκάλυψε πως ουσιαστικά έχει… κλείσει στις αλεπούδες κι απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

«Επιβεβαιώνω την πρόταση. Η Λέστερ είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδας και συνάδει με τους στόχους μου. Μετά από 15 χρόνια στη Σπόρτινγκ, αυτή η ευκαιρία που έχω είναι εξαιρετική και θα μου δώσει τη δυνατότητα να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βελτιωθώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ, που είναι εκπληκτική» ήταν τα λόγια του 27χρονου μέσου, αρχηγού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μέλος της εθνικής Πορτογαλίας που κατέκτησε το Euro.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Νησί, το deal αναμένεται να κοστίσει περίπου 20 εκατ. λίρες, ενώ υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση και του Ισλάμ Σλιμάνι, εξίσου παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x