Champions League

Αυτοί είναι αντίπαλοι στο Champions League για τον πρώτο των πλέι οφ!

Στις 15 Ιουλίου μαθαίνει η ελληνική ομάδα που θα βγει πρώτη στα πλέι οφ της Super League τον αντίπαλό της στα προκριματικά του Champions League! Έχουν «κλειδώσει», ουσιαστικά, οι πέντε υποψήφιοι!

Έχει σχεδόν «κλειδώσει» η πεντάδα των υποψήφιων αντιπάλων της ελληνικής ομάδας που θα πάρει την πρώτη θέση στα ελληνικά πλέι οφ και ταυτόχρονα, το δεύτερο ελληνικό «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League.

Μία εκ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Άντερλεχτ (θέλει, τυπικά, έναν βαθμό, σε δύο ματς, στα βελγικά πλέι οφ), Φενέρμπαχτσε και Σπάρτα Πράγας θα βρεθούν, πιθανότατα, στον δρόμο της ελληνικής ομάδας, με πρώτο ματς στις 26 ή 27 Ιουλίου, ενώ η κλήρωση, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος, θα γίνει στις 15 Ιουλίου, στη Νιόν.

Η μοναδική εκκρεμότητα, ουσιαστικά, έχει να κάνει με το ρωσικό πρωτάθλημα, στο οποίο απομένουν δύο αγωνιστικές και τα πάντα θα κριθούν απόψε και το προσεχές Σάββατο. Αν η Ροστόφ μείνει στη δεύτερη θέση, δεν αλλάζει κάτι. Αν πάρει τον τίτλο με δεύτερη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε η ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας θα μπει στην πεντάδα των υποψήφιων αντιπάλων και θα υποβιβαστεί η Σπάρτα Πράγας στους θεωρητικά ανίσχυρους μαζί με την ελληνική ομάδα, τη Μονακό, τη Γιουνγκ Μπόις και τη ρουμανική Στεάουα.

Υπενθυμίζεται ότι αν η ελληνική ομάδα αποκλειστεί στον πρώτο από τους δύο προκριματικούς των μη πρωταθλητών στο Champions League, συνεχίζει στα πλέι οφ του Europa και παλεύει εκεί σε δύο ματς για την πρόκριση στους ομίλους του Europa.

Αν προκριθεί από τον πρώτο προκριματικό, συνεχίζει στα πλέι οφ του Champions League, όπου στους ισχυρούς θα προστεθούν, λογικά, η Σίτι, η Πόρτο και η Βιγιαρεάλ (μαζί με Σαχτάρ και Άγιαξ, αν προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό).

Αν καταφέρει και εκεί την υπέρβαση και προκριθεί, συνεχίζει στους ομίλους του Champions League! Αν αποκλειστεί από τα πλέι οφ του Champions League, συνεχίζει απευθείας στους ομίλους του Europa.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x