Ιταλία

Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προπονητές για την Εθνική Ιταλίας

Η διαδοχολογία για τον Τζιαν Πιέρο Βεντούρα έχει ήδη αρχίσει στην Ιταλία. Δείτε ποιοι τέσσερις προπονητές «παίζουν», σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ιταλίας έπειτα από το σοκ του αποκλεισμού από το Μουντιάλ.

Το βαρύ έργο της αναγέννησης και ανασυγκρότησης της Σκουάντρα Ατζούρα αναμένεται να αναλάβει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, ένας εκ των Αντσελότι, Κόντε, Αλέγκρι και Μαντσίνι.

Ο Νο1 στόχος της ιταλικής ομοσπονδίας είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος. Αντίθετα, τα άλλα τρία ονόματα που ακούγονται ως αντικαταστάτες του Βεντούρα, έχουν συμβόλαια με συλλόγους. Ο λόγος για τους Κόντε, Αλέγκρι και Μαντσίνι.

Την ίδια επιθυμία έχει και η συντριπτική πλειονότητα των Ιταλών φιλάθλων. Σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση που διεξάγει η ιστοσελίδα της Gazzetta dello Sport το 67,5% έχει ψηφίσει Αντσελότι! Ακολουθούν στις προτιμήσεις του κοινού ο Κόντε με 22%, ο Αλέγκρι με 5,3% και ο Μαντσίνι με 5,2%.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η ιταλική ομοσπονδία εξετάζει ως προσωρινή λύση (μέχρι το καλοκαίρι του 2018) και την περίπτωση του προπονητή της U21 Λουίτζι ντι Μπιάτζιο αν αποφασίσει τελικά να καταλήξει σε έναν τεχνικό που δεσμεύεται αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα του μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x