Ελλάδα

«Αυτοκτονία» για την Εθνική Νέων

Για ένα ημίχρονο κρατούσε την τύχη της στα χέρια της, αλλά η Εθνική Νέων κατέρρευσε στην επανάληψη, με το τελικό 2-2 με τη Δανία να περιορίζει τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Euro U19.

Δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα, έδειξε στα δύο ημίχρονα στο πρώτο της παιχνίδι για την Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική Νέων που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Δανία.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, παρά το γεγονός που προηγούνταν με 2-0 στο ημίχρονο, κατέρρευσε στην επανάληψη με το τελικό αποτέλεσμα να μην αφήνει πλέον πολλές ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος η Εθνική ήταν καλύτερη και κατάφερε στο 19ο λεπτό να προηγηθεί με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπότος και εκτέλεσε εύκολα ο Τσαούσης για το 1-0.

Μάλιστα, στο 37ο λεπτό, ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα, με τον Τσαούση να βρίσκει τον Μελιόπουλο που με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Οι Δανοί μείωσαν στο 60’ με τον Κάουφμαν, ενώ στο 72’ ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Γιάννη Νικοπολίδη, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Πλέον, οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα θα εξαντλήσουν τις μικρές πιθανότητες πρόκρισης, κόντρα στην Αγγλία το προσεχές Σάββατο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εθνική Ελλάδος: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης (81΄Γαϊτανίδης) , Μιχαηλίδης, Νεοφυτίδης, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (60΄Τσιγγάρας), Διαμάντης, Μπότος, Σέχου, Γκαργκαλατζίδης (71΄Λιάβας)

Εθνική Δανίας: Μπερνάτ, Σέρι, Κλίτεν, Χρίστενσεν, Κλίτεν, Μάντσεν, Κάουφμαν, Γένσεν, Γκούντμαν, Κάαστρουπ (58΄Νταμσγκαρντ), Γένσεν (70΄ Μπίντστρουπ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x