Stoiximan Super League

Αυτόν αποθέωνε ο Μαρτίνς και είχε χίλια δίκια

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική νίκη με 4-0 κι έχει αν μη τι άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ έναν καθοριστικό παράγοντα για την επικράτηση των ερυθρόλευκων. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πανιωνίου παίζοντας ξανά ωραία μπάλα. Και είναι χωρίς αμφιβολία πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες ότι βελτιώνουν παιχνίδι με παιχνίδι την απόδοσή τους, ακόμα και όταν είναι αναγκασμένοι να παίξουν χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες τους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πέτυχε σημαντική νίκη με 4-0 κι έχει αν μη τι άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ έναν καθοριστικό παράγοντα για την επικράτηση των ερυθρόλευκων.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους ερυθρόλευκους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τονίσει πως ο έμπειρος στόπερ θα βοηθήσει την ομάδα του και αν θυμάστε είχε χρησιμοποιήσει πολύ κολακευτικά λόγια για έναν άλλο Έλληνα παίκτη της πειραϊκής ομάδας.

Για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Μαρτίνς είχε πει τα καλύτερα για την ηγετική παρουσία του «Τόρο» στην ομάδα του λιμανιού, επισημαίνοντας πως αυτά που προσφέρει ο διεθνής αμυντικός είναι πολύ σημαντικά για τον Ολυμπιακό.

inner

Βλέπει λοιπόν κάποιος το παιχνίδι των πειραιωτών απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Τοροσίδη να παίρνει την θέση του Ελαμπντελαουί στο 15’ και σίγουρα σκέφτεται τα όσα έχει πει ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν από λίγες μέρες για τον πολύπειρο αμυντικό.

Ο Τοροσίδης ήταν καταλυτικός παράγοντας της επικράτησης των ερυθρόλευκων απέναντι στον Πανιώνιο πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που θύμισε την πρώτη του «θητεία» στο μεγάλο λιμάνι. Και τι δεν έκανε ο Τοροσίδης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δικαιώνοντας απόλυτα τον προπονητή του για τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες.

Ο έμπειρος αμυντικός βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιθετική λειτουργία των πειραιωτών, καθώς έπαιξε σαν… εξτρέμ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου.

Ήταν αυτός άλλωστε που έκανε την εξαιρετική σέντρα (πάσα μισό γκολ) για να σκοράρει ο Χασάν το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα του λιμανιού. Το γκολ με το οποίο λυτρώθηκαν οι ερυθρόλευκοι απέναντι στον πολύ μαχητικό Πανιώνιο.

Χίλια δίκια είχε λοιπόν ο Πορτογάλος για τον «Τόρο» η επιστροφή του οποίου στο μεγάλο λιμάνι αποδεικνύεται εξαιρετική κίνηση για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής αμυντικός έχει προσφέρει πολλά πράγματα στους ερυθρόλευκους και δικαιώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που προχώρησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Τοροσίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά που παίζουν στον Ολυμπιακό, γιατί δείχνει με την «κάψα» του να βοηθήσει την ομάδα του, πως επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να προσφέρει πράγματα και το κάνει με το παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x