Stoiximan Super League

Αυτόν θέλει να «μπλοκάρει» ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο «πιάτο» τα πλεονεκτήματα και τα «τρωτά» σημεία της ρωσικής ομάδας καθώς μίλησε με αρκετούς φίλους στην Πορτογαλία που παρακολούθησαν από το Ντραγκάο το ματς με την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ της Τετάρτης την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ζητούμενο φυσικά για την ομάδα του λιμανιού είναι μια νίκη με «καθαρό» σκορ ώστε να πάει με πλεονέκτημα στην ρεβάνς επί ρωσικού εδάφους.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό θα είναι για τους πειραιώτες να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, στο ματς με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη.

Κι εδώ ερχόμαστε στην ανάλυση του παιχνιδιού της Κράσνονταρ από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο «πιάτο» τα πλεονεκτήματα και τα «τρωτά» σημεία της ρωσικής ομάδας και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως μίλησε με αρκετούς φίλους στην Πορτογαλία, οι οποίοι παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Ντραγκάο το ματς με την Πόρτο.

Ο 49χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων έχει πολύ καλή εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ της Κράσνονταρ κι αν θέλει να εστιάσει κάποιος στον βασικό στόχο του Μαρτίνς για το ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι το «μπλοκάρισμα» του Βιλένα.

Με όσους συμπατριώτες του κι αν μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού όλοι κατέληξαν στην επιρροή που έχει ο Βιλένα στον τρόπο παιχνιδιού της ρωσικής ομάδας.

Ο Ολλανδός έκανε το τέλειο ματς στην Πορτογαλία και ήταν ο ηγέτης της Κράσνονταρ, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι για την ανάπτυξη της ομάδας του.

Το ζητούμενο λοιπόν για τον Πορτογάλο τεχνικό των πειραιωτών είναι να «μπλοκάρει» τον διεθνή Ολλανδό μέσο, με προφανή στόχο να προκαλέσει «βραχυκύκλωμα» στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της Κράσνονταρ.

Ο Βιλένα είναι χαφ που σκοράρει παίζοντας πολλές φορές και σαν δεύτερος φορ κι αυτό είναι επίσης ένα στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μαρτίνς θα αναλύσει στους παίκτες του την ρωσική ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως θα δώσει μεγάλη προσοχή στην αντιμετώπιση του Βιλένα.

Με βάση τα όσα έχει μάθει ο προπονητής του Ολυμπιακού από την «κατασκοπεία» της Κράσνονταρ, θεωρεί ότι αν οι ερυθρόλευκοι βγάλουν «εκτός» αγώνα τον Ολλανδό θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Για να τα καταφέρουν βέβαια οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί ομαδική δουλειά και κυρίως συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Κάτι που δεν είχε η Πόρτο στην ρεβάνς με την Κράσνονταρ στο Ντραγκάο και το πλήρωσε ακριβά, καθώς δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x