Stoiximan Super League

Αυτόν τον παίκτη θέλει να «εκτοξεύσει» ο Μαρτίνς

Ποιον παίκτη θέλει να «εκτοξεύσει» τη νέα σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, γιατί θεωρεί πως έχει σπουδαίες δυνατότητες... Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν και όλοι αναγνωρίζουν την σημαντική δουλειά που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα του λιμανιού. Ο Πορτογάλος κατάφερε να «χτίσει» μια νέα ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα και μέσα σ’ ένα χρόνο παρουσίασε σπουδαίο έργο.

Θα πρέπει εδώ να σταθούμε και στο πόσο πολύ βοήθησε στην ατομική βελτίωση κάποιων παικτών ο Πορτογάλος προπονητής. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων βοήθησε πολλούς παίκτες της ομάδας του σε ατομικό επίπεδο κι αυτό το αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να σταθούμε στην άποψη που έχει ο Μαρτίνς για έναν συγκεκριμένο παίκτη του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ποιον παίκτη θέλει να «εκτοξεύσει» τη νέα σεζόν ο 49χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, γιατί θεωρεί πως έχει σπουδαίες δυνατότητες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, τον οποίο έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο προπονητής των ερυθρόλευκων. Ο Μαρτίνς λοιπόν μιλά όπου βρεθεί κι όπου σταθεί με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς λοιπόν βλέπει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του νεαρού εξτρέμ αλλά παράλληλα θεωρεί πως ο Μασούρας έχει το ταλέντο, έχει τις δυνατότητες για να κάνει την επόμενη χρονιά το μεγάλο «μπαμ».

Γι’ αυτό τον λόγο και ο Μαρτίνς, ο οποίος βοήθησε πολύ τον Μασούρα όταν ο τελευταίος πήγε στο Ρέντη από τον Πανιώνιο στα μισά της σεζόν, είναι αποφασισμένος να δουλέψει πολύ το καλοκαίρι με τον διεθνή άσο. Στηρίζει πολύ το πρότζεκτ Μασούρα ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού κι εκτιμά πως η νέα σεζόν θ’ανήκει στον 25χρονο ακραίο επιθετικό.

Θεωρεί ο Μαρτίνς πως το ότι θα κάνει προετοιμασία ο παίκτης με τους ερυθρόλευκους, θα τον βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα και την ένταση στα τρεξίματα του. Δεν είναι τυχαία άλλωστε πως στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού ο Μασούρας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κι αυτό είναι κάτι που φανερώνει και το πόσο πιστεύει στον Έλληνα άσο ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Από τις πρώτες προπονήσεις στο Ρέντη είχε διακρίνει καλά στοιχεία ο Μαρτίνς και γι’ αυτό τον λόγο έδωσε αμέσως την ευκαιρία στον νεαρό άσο. Ο Μασούρας από την πλευρά του φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή του, αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα την επόμενη σεζόν. Το ζητούμενο λοιπόν για τον 25χρονο άσο είναι να δουλέψει πολύ για να ανεβάσει τις «μετοχές» του.

Αν το κάνει είναι βέβαιο πως ο Μαρτίνς τον προορίζει για μεγάλα πράγματα θεωρώντας πως ο πρώην εξτρέμ του Πανιωνίου μπορεί να προσφέρει πολλά σε σκοράρισμα και δημιουργία. Όσοι επέμεναν στον Ολυμπιακό για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, έχουν πολλούς λόγους για να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x