Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο Περέα που παίρνει ο Παναθηναϊκός (vids)

Δείτε τον Χουάν Χοσέ Περέα, που θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε… δράση με τη φανέλα της ομάδας Νέων της Πόρτο και μάθετε ποιος είναι και που έπαιξε...

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην μεταγραφή του Χουάν Χοσέ Περέα Μεντόζα -όπως είναι το πλήρες όνομά του- και η μεταγραφή του έχει να κάνει με την πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να πλαισιώσουν την γραμμή κρούσης με έναν νεαρό σε ηλικία παίκτη, ως μπακ απ του Κίκο Μακέντα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κ19 της Πόρτο παρότι είχε συμβόλαιο ως τον Ιούνιου του 2012, προορίζεται για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Περέα -που μετακόμισε στους «δράκους του Οπόρτο» πέρυσι το καλοκαίρι από την Εσκοφουτουπέρ- έχει ύψος 1,84μ., διακρίνεται για τη δύναμή του, ενώ, εκτός από «φουνταριστός», μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος!

Παράλληλα, ο φέρελπις επιθετικός που θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «πράσινων», έχει περάσει και από την Ζάλτσμπουργκ, χωρίς ωστόσο να καταγράψει επίσημη συμμετοχή λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ενώ παράλληλα, είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Κολομβίας.

Δείτε βίντεο με τον Περέα για να πάρετε μια πρώτη… γεύση:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x