Μετά τη νίκη επί του ΑΟ Καρδίας ο Ηρακλής παραμένει στις υψηλές θέσεις για την άνοδο από τη Γ' Εθνική. Η διοίκηση του συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο «Καυτανζόγλειο» ενισχύοντας αγωνιστικά και οικονομικά την προσπάθεια του «Γηραιού».

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Α.Ο. Καρδίας για την άριστη φιλοξενία που του προσέφερε και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Επίσης να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να φτάσει σε ακόμα μία νίκη σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για να διεξαχθεί ποδόσφαιρο.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και με παιχνίδι λιγότερο. Χρέος όλων μας είναι να γεμίσουμε την Κυριακή το Καυτανζόγλειο ώστε να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά και ηθικά αλλά και οικονομικά ώστε ο Ηρακλής να μπορέσει να πατήσει ακόμα ποίο γερά στα πόδια του. Αυτός ο Ηρακλής είναι ο δικός μας Ηρακλής...Είναι ο Ηρακλής από το δικό μας υστέρημα...και ο Ηρακλής αυτός δεν έχει ταβάνι".

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ