Ιταλία

Αυτός θα είναι το πρώτο απόκτημα της Μίλαν

Στην Ιταλία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Λεονέλ Βανγκιόνι, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μίλαν. «Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να τα δώσω όλα για την ομάδα», ανέφερε.

Μια... ανεπίσημη παρουσίαση του πρώτου της καλοκαιρινού μεταγραφικού αποκτήματος έκανε μέσω του Twitter η Μίλαν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Λεονέλ Βανγκιόνι να «ποζάρει» δίπλα στη νέα φανέλα των «ροσονέρι».

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος περιμένει να ανοίξει επισήμως η μεταγραφική περίοδος ώστε να δηλωθεί το συμβόλαιό του (σ.σ: έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ) στη διοργανώτρια αρχή της Serie A και να γίνει και τυπικά παίκτης της Μίλαν, μίλησε μάλιστα στο κανάλι του συλλόγου, δηλώνοντας έτοιμος να τα δώσει όλα για την επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το κλαμπ αυτό έχει τεράστια ιστορία και είμαι περήφανος που θα γίνω κομμάτι του. Είναι κάτι που πάντοτε ήθελα και είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή. Είμαι λίγες μέρες σε αυτή την πόλη, αλλά ήδη νιώθω άνετα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσω σύντομα να τα δώσω όλα για την ομάδα», ανέφερε, αποκαλύπτοντας πως ανυπομονεί να δει από κοντά το ποδοσφαιρικό του πρότυπο, τον Πάολο Μαλντίνι.

Ο Βανγκιόνι, γεννημένος στις 5 Μαΐου του 1987, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και αυτή, είναι η πρώτη φορά που αποχωρίζεται -ποδοσφαιρικά- την πατρίδα του. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 στην Νιούελς Ολντ Μπόις και από το 2013 αγωνιζόταν στην Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Copa Sudamericana, ένα Recopa Sudamericana και ένα Copa Libertadores.

Το «τιτίβισμα» της Μίλαν




Δείτε τον εν δράσει



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x