Γενικά

Αυτούς «κυνηγάει» ο Ρονάλντο μετά τα 700 γκολ! (pics)

Μια… ανάσα από το top 5 των σκόρερ όλων των εποχών βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επίτευξη 700 γκολ στην καριέρα του.

Ένα ξεχωριστό επίτευγμα πανηγυρίζει από χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 700 γκολ με το τέρμα που σημείωσε στην ήττα της Πορτογαλίας με 2-1 στην έδρα της Ουκρανίας για τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας έχει πετύχει 5 γκολ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας 118 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 450 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, 32 με τη Γιουβέντους και 95 με την εθνική Πορτογαλίας σε σύνολο 974 αγώνων!

Ο «CR7» απέχει μόλις ένα γκολ από την ισοφάριση ή την κατάκτηση της 5ης θέσης, εκεί όπου βρίσκεται ο Γερμανός Γκερντ Μίλερ που είχε σκοράρει 701 γκολ στην καριέρα του.



Στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται ο Φέρεντς Πούσκας που είχε μεγάλη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Χόνβεντ και την εθνική Ουγγαρίας και είχε φτάσει τα 709 τέρματα στην καριέρα του, πριν ασχοληθεί με την προπονητική και έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.



Τρίτος στη σχετική κατάταξη είναι ο Ρομάριο με 748 γκολ και 31 γκολ περισσότερα (779 συγκεκριμένα) ο άλλος Βραζιλιάνος στράικερ, Πελέ.



Το απόλυτο, όμως, ρεκόρ έχει ο Τσεχο-Αυστριακός Γιόζεφ Μπίτσαν, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 805 στην καριέρα του πριν από το 1928 μέχρι το 1955.



Όσον αφορά το αντίπαλο δέος του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 668 γκολ σε 823 παιχνίδια, ενώ έχει και δύο χρόνια ηλικιακό πλεονέκτημα έναντι του Πορτογάλου άσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x