Stoiximan Super League

Αυτούς πήρε στο Αγρίνιο ο Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής άφησε, αναμενόμενα, εκτός αποστολής τους τέσσερις που αποχωρούν (Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Καρσελά), ενώ μέσα βρίσκεται κανονικά ο Σεμπά. Ούτε τώρα Εμενίκε-Βούκοβιτς.

Έτοιμος ενόψει Παναιτωλικού το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Τάκη Λεμονή να «βγάζει» την αποστολή.

Σε αυτή επιστρέφει ο Οφόε που ήταν τιμωρημένος την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ υπάρχει κανονικά και το όνομά του Σεμπά, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το πειθαρχικό παράτπωμα που υπέπεσε στο περιθώριο του ματς με τη Γιουβέντους.

Στους «εκλεκτούς» δεν υπάρχουν οι τέσσερις που αποχωρούν από το λιμάνι: Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτς, Ζντιέλαρ, ο Βούκοβιτς που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, ο Μπεν λόγω ίωσης και ο Εμενίκε, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα στη μέση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Προτό, Αγγελόπουλος, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x