Αγγλία

Αζάρ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Τσέλσι τον Ιανουάριο»

Για ακόμη μια φορά απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο ο Αζάρ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση με τον σύλλογο που του έχει προσφέρει τόσα.

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Telefoot» ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού κοινού, με τις φανταστικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ως τώρα στη σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όπως δήλωσε ο Αζάρ, η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει από τότε.

«Η Τσέλσι ήταν ξεκάθαρη μαζί μου το καλοκαίρι. Δεν μπορούσα να αποχωρήσω από το σύλλογο. Το αποδέχτηκα. Έτσι κι αλλιώς, είτε έφευγα, είτε έμενα, θα ήμουν χαρούμενος. Δεν μετανιώνω καθόλου γι αυτή την απόφαση», είπε και στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να χαλάσει τις σχέσεις του με τους «μπλε».

«Όταν λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις μπορεί αρχικά να μελαγχολείς και συχνά έχεις τον τελευταίο λόγο. Αλλά ποτέ δεν πρόκειται να έρθω σε αντιπαράθεση με τον σύλλογο. Η Τσέλσι μου έχει προσφέρει πολλά. Από τη Λιλ έφυγα χωρίς άσχημα συναισθήματα και το ίδιο θέλω να συμβεί και εδώ. Δεν υπάρχει πάντως πιθανότητα να αποχωρήσω τον Ιανουάριο», ήταν τα λόγια του 27χρονου Βέλγου».

Τέλος, μίλησε για τη φετινή σεζόν και τον Μαουρίτσιο Σάρι, λέγοντας: «Νιώθω πως μπορώ να σουτάρω από οπουδήποτε και να σκοράρω. Φέτος έχουμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας. Ο Σάρι είναι διαφορετικός προπονητής από τον Κόντε και τον Μουρίνιο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x