Αγγλία

Αζάρ: «Είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Καμία διάθεση να ασχοληθεί με τις… κλασικές πλέον φήμες που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε να έχει ο Εντέν Αζάρ.

Καμία διάθεση να ασχοληθεί με τις… κλασικές πλέον φήμες που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδειξε να έχει ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι δήλωσε χαρούμενος που φορά τη φανέλα των «μπλε» και αποφασισμένος να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες της ομάδα του Αντόνιο Κόντε, στηρίζοντας τον Ιταλό τεχνικό.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Τσέλσι, έχω 2,5 χρόνια στο συμβόλαιό μου και είμαι χαρούμενος με αυτό. Ο κόσμος της ομάδας με αγαπά και το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου. Διεκδικούμε ακόμα πράγματα μέσα στη σεζόν και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με κολακεύει το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά τη μία είναι η Ρεάλ και την άλλη η Παρί. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι…» δήλωσε ο Αζάρ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κόντε και στο ματς με τη Μπαρτσελόνα:

«Σε μια ομάδα όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν τα παιχνίδια. Όλοι στην ομάδα στηρίζουμε τον προπονητή και είμαστε στο πλευρό του. Στόχος μας είναι να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τα ματς με τη Μπαρτσελόνα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x