Γενικά

Αζάρ για Μπενζεμά: «Ο καλύτερος στράικερ στον κόσμο»

Ως τον κορυφαίο σέντερ φορ που… κυκλοφορεί, χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετοί οι επιθετικοί που μπορούν να μπουν στη συζήτηση για το ποιος αποτελεί τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Για τον Εντέν Αζάρ, όμως, είναι ένας και αυτός ακούει στο όνομα του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά.

«Έχοντας αγωνιστεί στο πλάι του για 3-4 μήνες, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, πρόκειται για τον καλύτερο στράικερ στον κόσμο. Παρόλα αυτά, πέρα του ρόλου του ως επιθετικού κάνει άλλα πράγματα ακόμα καλύτερα», τόνισε ο εξτρέμ των «μερένχες» στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της σημερινής αναμέτρησης της εθνικής Βελγίου με την Κύπρο.

Ταυτόχρονα, ο Αζάρ σχολίασε και την αγωνιστική κατάσταση τόσο του ίδιου (έχει ακούσει αρκετά για τα… περιττά του κιλά), όσο και του κλαμπ του.

«Πάντα μπορείς να τα πηγαίνεις καλύτερα. Πιστεύω, ότι εδώ και ένα μήνα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για τη Ρεάλ. Κερδίζουμε στους αγώνες και η ομάδα βελτιώνεται, κάτι που κάνει ευκολότερη την κατάσταση και για εμένα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω έτσι», ανέφερε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x