Ισπανία

Αζάρ και Ικάρντι ή Λεβαντόφσκι για αντί-Κριστιάνο θέλει η Ρεάλ

Οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με δύο ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου.

Έτοιμο πλάνο αντικατάστασης του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος αποκτηθεί από τη Γιουβέντους.

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» σκοπεύει να κάνει μόνιμο κάτοικο Μαδρίτης τον Εντέν Αζάρ, καθώς επίσης και έναν εκ των Μάουρο Ικάρντι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Βέλγος άσος της Τσέλσι αποτελεί τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ και το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει συνεργασία με κάποιον προπονητή κάνει αβέβαιο το μέλλον του στους «μπλε».

Από την άλλη, ο Μάουρο Ικάρντι έχει υπογράψει ρήτρα αποδέσμευσης με την Ίντερ, η οποία βρίσκεται στα 110 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Ρεάλ πρέπει να κινηθεί γρήγορα, καθώς η ρήτρα ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, θέλοντας να αποκτήσει νέες εμπειρίες εκτός Γερμανίας.

Με τις προσθήκες των δύο αυτών παικτών η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο, παρά την ενδεχόμενη αποχώρηση του μεγάλου της αστεριού.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x