Αγγλία

Βαϊνάλντουμ: «Δύσκολο παιχνίδι με Γιουνάιτεντ ανυπομονώ να παίξω»

Σε δηλώσεις του στη «Liverpool Echo» ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

H Λίβερπουλ έχει αφήσει πίσω της την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου και πλέον στρέφει την προσοχή της στον κυριακάτικο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάινεντ.

Με αφορμή τη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ παραχώρησε δηλώσεις στην «Liverpool Echo» και αρχικά, στάθηκε στο αλλαγμένο αγωνιστικό πρόσωπο των γηπεδούχων.

«Πιστεύω πως ο αγώνας της Κυριακής θα είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον του Δεκεμβρίου. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και έχουν έναν καινούριο προπονητή. Έχουν έναν καλό ρυθμό ως ομάδα και έχουν κάνει πολλά καλά παιχνίδια με τον Όλε Σόλσκερ στον πάγκο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο αγώνας είναι στην έδρα τους, οπότε θα πάρουν ψυχολογία και από τον κόσμο. Πλέον δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του Δεκεμβρίου».

Καταλήγοντας, ο 28χρονος χαφ της Λίβερπουλ τόνισε: «Είναι σίγουρο πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτό. Εκείνοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά και εμείς τα πηγαίνουμε καλά. Θα είναι μια όμορφη αναμέτρηση και αξίζει να την δει κάποιος».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x