Αγγλία

Βαϊνάλντουμ: «Ελπίζουμε να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη και να πάρουμε την πρόκριση»

Σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα αλλά και στην υπόθεση πρόκριση για τους «κόκκινους».

Μετά το 0-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα στης ομάδας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην χθεσινή αναμέτρηση, ενώ εξήγησε και τους λόγους που πιστεύει στη πρόκριση των «κόκκινων». «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν OK. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Δεν ήμασταν τυχεροί με τις ευκαιρίες μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ».

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Η τελική μας πάσα δεν ήταν καλή. Μερικές φορές συμβαίνει και αυτό. Όταν σε ένα μεγάλο παιχνίδι δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου και δεν είσαι καλός τελική πάσα, πρέπει απλά να το αντιμετωπίσεις».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση πρόκριση σημείωσε::«Με τον τρόπο που παίζουμε έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες στον επαναληπτικό. Γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος, που δεν δεχθήκαμε γκολ και κρατήσαμε το 0».

Καταλήγοντας, ο Ολλανδός τόνισε: «Δεν με ανησυχεί πολύ το σκοράρισμα, διότι έχουμε αποδείξει πολλές φορές το παρελθόν, ότι μπορούμε να το κάνουμε. Απλά πρέπει να το κάνουμε και στη Γερμανία. Ελπίζουμε να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη και να πάρουμε την πρόκριση».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x