Αγγλία

Βαϊνάλντουμ: «Παραμένουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι»

«Προσγειωμένος» αλλά και χαρούμενος φάνηκε ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα των «κόκκινων».

Σε συνέντευξή του στα αγγλικά μέσα, ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι «κόκκινοι» αλλά και για τους στόχους της ομάδας στο κοντινό μέλλον. Ο παίκτης της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στην περσινή σεζόν που εμπνέει τους παίκτες ώστε να μπορέσουν να έχουν μία ακόμα καλύτερη, φέτος.

«Έχουμε αυτοπεποίθηση, όπως και πέρσι. Προσπαθούμε να επιχειρήσουμε πράγματα που κάναμε πέρσι προκειμένου να πάμε μπροστά. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν βιαζόμαστε να προχωρήσει το πρόγραμμα. Μέσα σε μία σεζόν μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι δύο φορές σε διάστημα τεσσάρων ημερών, γεγονός που δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στους παίκτες. Αλλά ο «Τζίνι» είναι αρκετά αισιόδοξος, τονίζοντας:«Δεν έχει σημασία ποιόν αντιμετωπίζεις, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να αποδίδουμε στο μέγιστο με σκοπό να κερδίζουμε. Όταν μιλάμε όμως για την Πρέμιερ Λίγκ, όλα μπορούν να συμβούν»

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x