Stoiximan Super League

Βαΐτσης στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι έσπασε ο Ολυμπιακός την παράδοση 23 ετών στην Τούμπα»

Ο παλαίμαχος φορ μίλησε για τη νίκη που πέτυχε σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια ο Ολυμπιακός.

Στις 24 Μαΐου του 1992 ο Ολυμπιακός έσπασε μια… κατάρα που κρατούσε 23 χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν κερδίσει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ από το 1969 και τα κατάφεραν με 2-1. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της ομάδας, μάλιστα με τακουνάκι, Γιώργος Βαΐτσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει στην Τούμπα 23 χρόνια. Όλοι θεωρούσαν δεδομένο εκείνη την εποχή πως δεν θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, αλλά τα καταφέραμε με τα γκολ του Σαββίδη και το δικό μου», τόνισε.



«Πήγα στα 18 μου στον Ολυμπιακό και στα 19 μου πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι πράγματα που τώρα που έχω σταματήσει τα συνειδητοποιώ. Παραχωρήθηκα δανεικός στην Παναχαϊκή για τριάμισι χρόνια και επέστρεψα. Ήμουν πιο ώριμος παίζοντας και στην Β’ Εθνική με την Παναχαϊκή. Επέστρεψα στον Ολυμπιακό, έπαιξα σε αρκετά παιχνίδια, πέτυχα και ένα πολύ σημαντικό γκολ στο Μονακό, αλλά το 1994 έφυγα ξανά. Πίστευα πως μπορούσα να συνεχίσω, αλλά η απόφαση ήταν διαφορετική», πρόσθεσε.

Όσο για τον τωρινό Ολυμπιακό; «Χρειάζεται υπομονή στις ομάδες. Το είδαμε και με τον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο ο κ. Μαρινάκης στήριξε παρότι δεν πήρε τίτλο και είδαμε τα αποτελέσματα φέτος. Η διοίκηση έδειξε υπομονή και δικαιώθηκε. Δόθηκε σε έναν προπονητή η δυνατότητα να δουλέψει, έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφές και πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει και την υπέρβαση στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x