Ισπανία

Βαλβέρδε: «H ιδιοφυία του Μέσι έκρινε το παιχνίδι»

Η μεγάλη ποδοσφαιρική οξύνοια του Αργεντινού ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ατλέτικο, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό.

Για ακόμη μια φορά, ο Λιονέλ Μέσι έκρινε με την ατομική του ποιότητα έναν αγώνα υπέρ της Μπαρτσελόνα, χαρίζοντας στο 86΄ του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης τη νίκη που διατήρησε τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή της La Liga.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθέωσε μετά το τέλος του αγώνα τον Αργεντινό, χαρακτηρίζοντας τεράστιο πλεονέκτημα την ύπαρξή του στο ρόστερ, ειδικά σε κλειστούς αγώνες.

Ο 55χρονος τεχνικός είπε συγκεκριμένα: «Ειδικά σε παιχνίδια που είναι κλειστά και δύσκολα, το να έχουμε τον Λέο, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Μου άρεσε η ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για άσχημα πράγματα τώρα. Περιμέναμε ότι η Ατλέτικο θα ξεκινήσει όπως ξεκίνησε. Έπρεπε να είμαστε δυνατοί στα πρώτα 20 λεπτά. Όσο περνούσε η ώρα, είχαμε τον έλεγχο και ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι και ο Λέο ήταν ξανά στο επίπεδο του. Στο τέλος η δική του ιδιοφυΐα καθόρισε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x