Champions League

Βαλβέρδε: «Αμοιβαία τα αισθήματα. Ανυπομονώ για το Καραϊσκάκη»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στην καλή αμυντική παρουσία του Ολυμπιακού στο Α’ημίχρονο, δήλωσε ικανοποιημένος από το 3/3 της Μπαρτσελόνα και εμφανίστηκε ανυπόμονος για την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το 3/3 που έκανε η Μπαρτσελόνα με τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, λόγω της καλής άμυνας των ερυθρόλευκων, ενώ σχολιάζοντας την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος των Πειραιωτών δήλωσε ανυπόμονος να επιστρέψει στο Φάληρο.

«Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή αμυντική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και μας δυσκόλεψε. Μετά το 2-0 μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε κάναμε το 3/3 και τώρα έχουμε το ματς στο Καραϊσκάκη».

Για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος του Ολυμπιακού και για την επιστροφή στο Φάληρο: «Είναι μια στιγμή που περιμένω καιρό. Ξέρω για την αγάπη του κόσμου, είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Ανυπομονώ να ξαναδώ οικία πρόσωπα και μετράω αντίστροφα για την επιστροφή στο Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x