Ισπανία

Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με Νεϊμάρ και Κουτίνιο»

Για τα θέματα του Κουτίνιο και του Νεϊμάρ ρωτήθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Άγνοια για την κατάληξη της υπόθεσης Νεϊμάρ φαίνεται να έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ερωτηθείς λίγο μετά το φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι (2-1 επικράτησαν οι «μπλαουγκράνα»).

«Μπαίνω συνέχεια στη διαδικασία να απαντώ για το θέμα του Νεϊμάρ και τώρα ξανά. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα συμβεί. Βρίσκεται σε άλλη ομάδα και δε θέλουμε να μιλάμε για ομάδες, πλην της Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά τη Ρεάλ, γνωρίζω τη φήμη, αλλά τη μία μέρα ακούγεται κάτι και την επόμενη κάτι άλλο», η απάντηση του 55χρονου τεχνικού.

Ακόμη, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και για το θέμα του Κουτίνιο, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρέθηκε κοντά στην Τότεναμ, χωρίς τελικά να πραγματοποιείται αυτή η μετακίνηση.

«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Κουτίνιο. Ωστόσο, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε εμάς και μας έχει βοηθήσει πολύ. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο», επεσήμανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ μοιάζει να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη μετακίνηση στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την Παρί Σεν Ζερμέν να καρπώνεται 120 εκατ. ευρώ, αλλά και τον Λούκα Μόντριτς, ως αντάλλαγμα για την επίτευξη της συμφωνίας.



Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x