Champions League

Βαλβέρδε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους»

Δε θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το οδυνηρό 0-4 της Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ».

Ο Καταλανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θεωρεί πως οι «ρεντς» εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και αυτοί έχασαν τις δικές τους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πιστεύει πως μπορεί να έπαθαν τα περυσινά από τη Ρόμα, ζήτησε να «σηκώσουν κεφάλι», στάθηκε στον τρόπο που δέχτηκαν το τέταρτο γκολ, ενώ δεν ξέρει πλέον ποιο είναι το μέλλον του.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά και στο δεύτερο. Ο αντίπαλός μας ήταν αρκετά καλός, αρκετά επιθετικός. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Αλλά, όταν χάνεις με 4-0 δεν έχει δικαιολογίες. Ήταν καλύτεροι και πρέπει να το αποδεχτούμε».

Για το... φάντασμα της Ρώμης: «Αυτό που πονάει περισσότερο ήταν πως επαναλήφθηκε, έγινε ξανά, για δεύτερη χρονιά συνέβη σε εμάς που αποτύχαμε ξανά. Έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να το αποφύγουμε».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στην ομάδα του: «Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσουμε κάποιες δυσάρεστες μέρες, όπως και οι οπαδοί μας. Πρέπει να επανέλθουμε και όλοι μαζί να σηκωθούμε ξανά. Είναι λογικό να μας επηρεάζει».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτό που θέλουν οι παίκτες είναι να ευχαριστούν τον κόσμο και να τον κάνουν περήφανο. Όλοι περιμένουν να νικάμε πάντα, αλλά όταν έχουμε χάσει το έχουμε κάνει οδυνηρά».

Για την ευκαιρία του Βιδάλ: «Ήταν αρκετά καλός στο πρώτο μέρος και μας κράτησε στο παιχνίδι».

Για τις διαφορές των δυο ομάδων: «Ξεκίνησα δυνατά, βρεθήκαμε κάτω από πίεση, τους ζήτησα να βγουν μπροστά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπήκαμε στο παιχνίδι, αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες».

Για το τέταρτο γκολ: «Με εξέπληξε και εμένα, όπως και όλους. Ήταν εκπληκτικό και μας έβγαλε εκτός πρόκρισης. Θεωρώ ότι αντέδρασαν γρήγορα και δεν μας άφησαν να αντιδράσουμε, γιατί όταν κοίταξα η μπάλα ήταν στα δίχτυα. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League. Όλα τα γκολ μπαίνουν από λάθη. Αν δούμε όλα τα γκολ που δεχτήκαμε, θα δούμε ότι είχαμε πρόβλημα».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω καν αν αυτό μπορεί να με επηρεάσει για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Εδώ είμαστε, το τεχνικό επιτελείο έχει την ευθύνη».

Για τις δυο συνεχόμενες αποτυχίες στο Champions League: «Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να με επηρεάσουν. Δεν είχαμε το χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x