Ισπανία

Βαλβέρδε: «Δεν υπάρχουν νέα, ο Νεϊμάρ είναι μαζί μας»

Το σίριαλ «Νεϊμάρ» δεν σταματά, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιχειρεί να καθησυχάσει άλλη μία φορά τους φίλους της Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην υπόθεσή του, τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 25χρονος άσος των Καταλανών είναι σε τρομερή φόρμα και με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τα τρία στα δύο φιλικά που έχουν δώσει οι «μπλαουγκράνα» μέχρι στιγμής.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου του φιλικού αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους» (κέρδισε 1-0 η Μπαρτσελόνα) ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν νέα, ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος. Είναι εδώ μαζί μας και είναι μια χαρά».

Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, φαίνεται πως έχει δώσει προθεσμία στον παίκτη να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Εφόσον δεν πάρει απάντηση άμεσα, τότε θα κινηθεί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες που «ψάχνεται» να φύγει από την Άρσεναλ. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη κίνηση για να πάρει τον Κουτίνιο από την Λίβερπουλ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x