Ισπανία

Βαλβέρδε: «Ίσως κάνω ροτέισον με την Αλαβές, αλλά όταν έχεις στόχους τα πόδια είναι φρέσκα»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε ενόψει Αλαβές και τόνισε ότι τους δίνει φρεσκάδα το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» κυνηγούν τρεις τίτλους.

Αλλαγές ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές για την 34η αγωνιστική της La Liga, ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβερδε.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε καθοριστική φάση, αλλά τα πόδια είναι φρέσκα, αφού τους δίνει δύναμη το γεγονός ότι έχουν στόχους να κυνηγήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι σημαντικό να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Το θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα, όμως πρέπει να κερδίσουμε και αύριο και το να κερδίζεις δεν είναι τόσο απλό».

Για το αν τον απασχολεί η φυσική κατάσταση των παικτών του: «Τους βλέπω καλά. Είναι λογικό σε αυτό το επίπεδο να κατηγορούν οι ομάδες το πέρασμα του χρόνου, όμως εμείς παίρνουμε δύναμη από τις προκλήσεις που έχουμε, που εξαλείφεται οποιοδήποτε είδος κούρασης. Αν μένεις χωρίς στόχους είναι λογικό να σου φαίνονται όλα πιο βαριά. Όταν έχεις στόχους τα πόδια είναι πάντα φρέσκα».

Για ότι τώρα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση: «Διανύουμε πολύ έντονες εβδομάδες και είναι πιθανό να κάνω ροτέισον. Μπορούμε να κερδίσουμε τρεις τίτλους, αλλά είναι αλήθεια ότι θα μπορούσαμε να μην κερδίσουμε και κανέναν. Βρισκόμαστε σε μία φάση όπου όλα είναι καθοριστικά».

Για την Αλαβές: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί αμύνονται καλά. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα έχουν ελπίδες για μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και θα το παλέψουν στα τελευταία παιχνίδια που μένουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x