Ισπανία

Βαλβέρδε: «Ξέρω ότι στη θέση που είμαι, κουμάντο κάνουν τα αποτελέσματα»

Για τη θέση του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα που είναι επισφαλής, αλλά και τα προβλήματα της ομάδας, μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη La Liga.

Υπό έντονη αμφισβήτηση είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το κακό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να μιλά γι' αυτό στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου», για την 6η αγωνιστική της La Liga. O προπονητής της Μπάρτσα αναφέρθηκε στις αιτίες της κρίσης που περνά η ομάδα.

«Δεν ξέρω αν είναι πιο μακρινές ή είναι από αυτή την αρχή. Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτή τη σεζόν και να αναλύσουμε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αν πάμε πίσω στην περσινή χρονιά… Πέρυσι επίσης πήγαμε άσχημα και μετά ανακάμψαμε. Και είχαμε και το στραπάτσο στο Λίβεπρουλ. Αλλά εκτός έδρας δεν έχουμε καλά αποτελέσματα, επειδή δεν είμαστε καλά και πρέπει να επανέλθουμε», είπε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», που ρωτήθηκε για τη δική του συνέχεια στην ομάδα.

«Αυτό συμβαίνει από την αρχή, παίζεται σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καινούριο, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από όλους μας. Και στην Μπαρτσελόνα ακόμα περισσότερη. Ξέρω ότι στη θέση που βρίσκομαι, κουμάντο κάνουν τα αποτελέσματα. Ο προπονητής πάντα είναι στο προσκήνιο. Φέτος δεν έχουμε ξεκινήσει καλά και πρέπει να ανακάμψουμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε όπως πέρυσι», τόνισε ο «Τσινγκούρι».

Ο Βαλβέρδε σχολίασε και τα τέρματα που δέχεται η ομάδα.

«Εάν επιτίθεσαι καλά και είσαι καλά τοποθετημένος, ο αντίπαλος θα σας επιτεθεί λιγότερο. Είναι ένα στατιστικό στοιχείο που πρέπει να εξετάσουμε, αλλά πρέπει επίσης να το αναφέρουμε σε εισαγωγικά. Αν δούμε ότι η ομάδα που μας έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες ήταν η Ντόρτμουντ και σκόραρε... Είναι νωρίς, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μας σφυρίζουν τρία πέναλτι σε έξι αγώνες. Ούτε είναι φυσικό η Βαλένθια και η Μπέτις να μας βάζουν γκολ όταν κυριαρχούσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x