Champions League

Βαλβέρδε: «Ο Μέσι είναι αναντικατάστατος»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι αναντικατάστατος, ενώ προειδοποίησε την Ίντερ πως η Μπαρτσελόνα δεν παραδίνεται ποτέ.

Στην απουσία του Λιονέλ Μέσι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ίντερ ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Αναντικατάστατος ο Μέσι, όμως δεν τα παρατάμε ποτέ» τόνισε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

«Περιμένουμε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο. Έχουν κερδίσει επτά σερί παιχνίδια και δεν παραιτούνται ποτέ. Έχουν πάρει πολλές νίκες την τελευταία στιγμή. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τρεις σημαντικούς βαθμούς να διακυβεύονται. Έχουμε έξι βαθμούς, όπως και η Ίντερ, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός για το παιχνίδι με τους «νερατζούρι».

Βεβαίως, η απουσία του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστη, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να τονίζει πως «είναι ο μοναδικός παίκτης που δε μπορούμε να αντικαταστήσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε το σύστημά μας, αλλά όχι το στυλ μας. Έχουμε αρκετές επιλογές, αλλά δε θέλω να δώσω στον αντίπαλο προπονητή (σ.σ. Λουτσιάνο Σπαλέτι) καμία πληροφορία. Δε γίνεται κανένας να αντικαταστήσει τον Μέσι, αλλά θα προσπαθήσουν όλοι».

Τέλος, σχολιάζοντας το διάστημα της απουσίας του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο Βαλβέρδε είπε τα πράγματα με το όνομά τους, υπογραμμίζοντας πως: «Μπορεί οι γιατροί να μίλησαν για απουσία τριών εβδομάδων, αλλά ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει γρηγορότερα. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι μυϊκό πρόβλημα, οπότε δε νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει αρκετά γρηγορότερα».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x