Ισπανία

Βαλβέρδε: «Ο τραυματισμός του Ντεμπελέ προέρχεται εν μέρει από την απειρία του»

Η απειρία του Ουσμάν Ντεμπελέ έπαιξε ρόλο στον σοβαρό τραυματισμό του σύμφωνα με όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, τραυματίστηκε στον σαββατιάτικο αγώνα με την Χετάφε, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις αλλά τελικά αγωνίστηκε. Σύμφωνα όμως με δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, η απειρία του 20χρονου επιθετικού έπαιξε ρόλο στον τραυματισμό του.

«Δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία σε θέματα σαν και αυτό. Όμως είναι ένας παίκτης που δεν είχε προβλήματα τραυματισμού στο παρελθόν και ίσως να μην έχει την εμπειρία να αναγνωρίσει προβλήματα το οποία μπορεί να χειροτερέψουν», ανέφερε ο Βάσκος προπονητής.

«Επειδή είναι γρήγορος παίκτης, οι κινήσεις που κάνει επιβαρύνουν αρκετά το μυ. Ίσως ένας πιο έμπειρος παίκτης θα μπορούσε να καταλάβει και να μην έκανε τέτοιες κινήσεις»
, πρόσθεσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος εξτρέμ, που κόστισε 105 εκατομμύρια ευρώ, πρόλαβε να φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα» μόλις 3 φορές χωρις να πετύχει κάποιο γκολ και πλεον αναμένεται να αγωνιστεί ξανά από τις αρχές του 2018.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x