Super League 2

Βαλεριάνος: «Να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος ανέφερε πως ο Άρης δεν μπορεί να παίζει στα… κόκκινα για 90 λεπτά στα παιχνίδια του, με τον Έλληνα μπακ να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να κλείσει τον πρώτο γύρο με νίκη.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος ανέφερε πως ο Άρης δεν μπορεί να παίζει στα… κόκκινα για 90 λεπτά στα παιχνίδια του, με τον Έλληνα μπακ να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να κλείσει τον πρώτο γύρο με νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαλεριάνος:

«Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο. Η ομάδα αποδίδει καλύτερα στο γήπεδο, είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε αποτελέσματα κυρίως όταν συνδυάζονται με καλές εμφανίσεις. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ. Για να είμαστε πρώτοι από την πρώτη αγωνιστική. Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή πορεία και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε αρχικά.

Για το αν υπάρχει ο στόχος του αήττητου στον πρώτο γύρο: «Δεν κυνηγάμε το αήττητο, αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό».

Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει ο Άρης στην απόδοσή του: «Δεν υπάρχει ομάδα που να είναι καταιγιστική για 90 λεπτά. Προσπαθούμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ομάδες που έρχονται για να κρατήσουν το μηδέν κι όταν δεν τα καταφέρνουμε ανεβάζουμε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ανταγωνισμό με την απόκτηση του Πέτρου Κανακούδη κι αν θα τον βοηθήσει ο τελευταίος με την εμπειρία του: «Μόνο καλό μπορεί να κάνει σε κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν δηλαδή έρχεται ένας παίκτης που θα σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος με την εμπειρία που έχει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x