Stoiximan Super League

Βαλεριάνος: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη, ο Άρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο»

Στους υψηλούς στόχους του Άρη αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος, που δήλωσε έτοιμος να παίξει… παντού και χαρακτήρισε τιμητική την κλήση του στην Εθνική!

Το παρόν στο περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στην SPORTEXPO έδωσε ο Γιώργος Βαλεριάνος, με τον διεθνή αμυντικό των «κιτρινόμαυρων» να αναφέρεται σε δηλώσεις του τόσο στους στόχους που έχει η ομάδα του όσο και στην παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βαλεριάνος:

Για την παρουσία του Άρη στην έκθεση: «Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται, να βλέπεις φιλάθλους, παιδιά να είναι εδώ μαζί μας, να βγαίνουν φωτογραφίες, να ζούμε όμορφες στιγμές. Αυτός είναι ο αθλητισμός και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για το γεγονός ότι οι αθλητές αποτελούν παράδειγμα για τα μικρά παιδιά: «Σίγουρα τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα. Είναι τιμή μας και ευθύνη μας. Πολλά καλά έχει όλη αυτή η προσπάθεια».

Για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή: «Θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. θα βρούμε τα αδύνατα σημεία, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να κερδίσουμε το ματς».

Για την πορεία του Αρη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Ο κόσμος θέλει τη ψηλότερη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρώτος στόχος μας είναι η Ευρώπη. Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, μέσω του Αρη: «Είναι τιμή μου, ο Αρης με έβαλε ξανά στο προσκήνιο. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ. Χρειάζεται δουλειά, για να έχεις διάρκεια».

Για το ότι χρησιμοποιείται και στα δεξιά της άμυνας: «Όπου μου ζητήσει ο προπονητής εκεί θα παλέψω. Όπου με χρειάζεται η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x