Stoiximan Super League

Βαμβακούλας στον ΣΠΟΡ FM: «Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αδιάφοροι»

Στην αδιαφορία ορισμένων παικτών του Ολυμπιακού, στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Βαμβακούλας, που τόνισε ότι κάποιοι στην ομάδα διαλέγουν παιχνίδια.

Αιχμηρός για την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, ήταν ο Νίκος Βαμβακούλας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στάθηκε στην αδιαφορία ορισμένων παικτών των «ερυθρολεύκων», ενώ επεσήμανε ότι κάποιοι διαλέγουν παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση είναι εντάξει απέναντι τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το αν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ο Τάκης Λεμονής: «Ποδόσφαιρο έχουμε παίξει όλοι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι. Έχει καλούς παίκτες, έχει 20 παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Δεν μπορεί να καυχιέται για ένα «Χ» ας πούμε ο Ολυμπιακός. Στο πρώτο ματς ήταν μια άλλη ομάδα η Σπόρτινγκ και χθες διαφορετική. Ο Ολυμπιακός από το πρώτο ματς έχασε ότι πίστευε ότι μπορεί να κάνει. Στο ματς το χθεσινό δεν κράτησε τη μπάλα και όταν δεν κρατάς μπάλα δεν μπορείς να κερδίσεις».

Για τους παίκτες και το ρόστερ της ομάδας: «Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Βλέπω ότι οι πιο πολλοί είναι αδιάφοροι και αυτό είναι άσχημο για τον Ολυμπιακό, γιατί δεν τους λείπει τίποτα. Είναι στεναχώρια για την Ελλάδα ο αποκλεισμός και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να παίζουν για τη φανέλα και τον εαυτό τους. Βλέπω ότι κάποιοι διαλέγουν παιχνίδια. Η διοίκηση έχει κάνει κάποιες κινήσεις, ήρθε άλλος προπονητής και αυτός πλέον έχει τις ευθύνες. Για να φτιάξεις ομάδα πρέπει να έχεις κορμό. Δεν μπορείς να αλλάζεις συνεχώς ενδεκάδα. Κατά 9/11 πρέπει να είναι ίδια η ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες, αλλά είναι θέμα του Λεμονή να βρει τους κατάλληλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x