Γερμανία

Βανδάλισαν το πούλμαν της Κολωνίας! (pics)

Οπαδοί της Ζάαρμπρικεν έβαλαν τις… πινελιές τους στο πούλμαν της Κολωνίας, χθες τα ξημερώματα, με αφορμή το σημερινό μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο Γερμανίας.

Μια αποκρουστική εικόνα αντίκρισε ο οδηγός του λεωφορείου της Κολωνίας σήμερα στις 7 το πρωί, όταν και πήγε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου διαμένει η αποστολή των «τράγων», στο πλαίσιο του αποψινού αγώνα με την Ζάαρμπρικεν, για το γερμανικό Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της τοπικής ομάδας είχαν φροντίσει να… μουτζουρώσουν το πούλμαν και από τις δύο πλευρές του, με βρισιές και συνθήματα τα οποία καταφέρονταν εναντίον της Κολωνίας και των δικών της οπαδών!



Ο Μίχαελ Λίμπετρουτ ειδοποίησε την αστυνομία η οποία απεφάνθη ότι οι… ζωγράφοι έδρασαν στο διάστημα 3-5 τα ξημερώματα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το λεωφορείο της φιλοξενούμενης ομάδας βρισκόταν παρκαρισμένο και… απροστάτευτο.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το πούλμαν της Κολωνίας βανδαλίζεται με γκράφιτι! Αντιθέτως, κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον Οκτώβρη του 2016, από οπαδούς της Χέρτα στο εκτός έδρας ματς στο Βερολίνο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x