Stoiximan Super League

Βαρέθηκε να κάνει σέντρες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διέλυσε το ρεκόρ της σε γεμίσματα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αν και αγωνίστηκε για περίπου 65 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΚ δεν κατόρθωσε να διασπάσει ορθολογικά την άμυνα του ΠΑΟΚ επιμένοντας σε ένα παιχνίδι με σέντρες. Και μπορεί το γκολ της ισοφάρισης (1-1) να ήρθε με τέτοιο τρόπο, ωστόσο η «Ένωση» εγκλωβίστηκε σε ένα αδιέξοδο τρόπο ανάπτυξης.

Η στατιστική κατέγραψε 47 γεμίσματα προς την περιοχή του Πασχαλάκη, με μόλις 13 εξ αυτών να είναι εύστοχα. Μάλιστα 19 από αυτές τις σέντρες είχε ο Ροντρίγκο Γκάλο, με τις 9 να είναι εύστοχες. Στις 18 αγωνιστικές που είχαν προηγηθεί η ΑΕΚ είχε 123/351 γεμίσματα.

Οι 47 «γιόμες» είναι αρνητικό ρεκόρ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά για την «Ένωση» στο τρέχον πρωτάθλημα. Δύο φορές έχει κάνει από 30 γεμίσματα, στο 4-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ την 3η αγωνιστική και στο 1-0 επί του Λεβαδειακού την περασμένη Τετάρτη στο εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής.

Πάντως είναι αρκετά ανησυχητικό για την ΑΕΚ πως σε άλλα δύο ντέρμπι που βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ την τρέχουσα περίοδο κατέφυγε σε παιχνίδι με σέντρες και είχε χαμηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας. Στην ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε 7/24 και στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είχε 5/27.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x