Ισπανία

Βαριά «καμπάνα» με φυλάκιση για τον Μόντριτς!

Οκτάμηνη φυλάκιση και 400.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε από το Δικαστήριο της Μαδρίτης στον Λούκα Μόντριτς, μετά το σκάνδαλο φοροδιαφυγής του προς το ισπανικό Δημόσιο, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ακόμη ένας παίκτης της «La Liga» βρίσκεται στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή, με τον Λούκα Μόντριτς να αντιμετωπίζει οκτάμηνη φυλάκιση και πρόστιμο πάνω απο 400.000 ευρώ για οφειλές προς το ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo».

Ο Κροάτης ήρθε σε συμβιβασμό με το Δικαστήριο της Μαδρίτης για την υπόθεση φοροδιαφυγής με οφειλές άνω των 850.000 ευρώ στο Υπουργείο Οικονομικών, με την τελική απόφαση να επιβάλλει στον MVP του Μουντιάλ οκτω μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Επιπλέον, καλείται να πληρώσει το 40% των οφειλών του προς το Δημόσιο, ένα ποσό που ανέρχεται κοντά στις 350.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μόντριτς κρίθηκε ένοχος απο την φορολογική υπηρεσία για εξαπάτηση 290.000 ευρώ και φοροδιαφυγή πάνω απο 570.000 ευρώ για τα έτη 2013 και 2014, μέσω της «Ivano SARL», εταιρείας που εδρεύει στο Λουξεμβούργο και την οποία διαχειριζόταν η σύζυγος του παίκτη.




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x