Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή της ένσταση της Δόξας Δράμας (λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Ορέστη Μένκα και υπέρβασης του επιτρεπτού ορίου συμμετοχής ξένων ποδοσφαιριστών στον αγώνα με την ΑΕΠ) και επέβαλλε πολύ βαριά τιμωρία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, χάνει τον αγώνα με την ομάδα του Βατόλακκου και θα πληρώσει πρόστιμο 500 ευρώ.

Η ανακοίνωση

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 211/2016
Υπόθεση: Ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ Η ΔΟΞΑ» κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ».
Απόφαση: Δικάζει παρόντων του ενισταμένου και του καθ’ ου η ένσταση σωματείων. Δέχεται την ένσταση. Επιβάλλει στο καθ’ ου η ένσταση σωματείο με την επωνυμία «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2016-2017 μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες «ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.» και «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», που έλαβε χώρα στις 11-9-2016 στο «ΔΑΚ Γρεβενών», με τέρματα 3-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας («ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.»), β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.
Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτούς.

Αριθμός απόφασης 212/2016
Υπόθεση: Κλήση σε απολογία του σωματείου με την επωνυμία «ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε.» για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1, 2, 15 παρ. 3 εδ. Β’ περ. β’ Πειθ.Κώδ. Ε.Π.Ο., τα οποία φέρεται ότι τελέσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στα σωματεία «ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ»-«ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε.» την 11.9.2016.
Απόφαση: Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στο σωματείο με την επωνυμία «ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε.» χρηματική ποινή ύψους χιλίων τριακοσίων τριάντα τριών (1.333) ευρώ.
Γίνεται μνεία ότι κατά της παρούσας χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από τη γνωστοποίησή της σε αυτούς, σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ