Stoiximan Super League

Βαριά τιμωρία εν όψει για ΟΦΗ

Με χρηματικό πρόστιμο και ποινή διεξαγωγής αγώνα μέχρι και τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει ο ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα του ΟΦΗ είναι τεράστια.

Η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά με 14-15 ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή που δεν δίνεται η δυνατότητα στον Νίκο Αναστόπουλο να υπολογίζει τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Και η διοίκηση το Σάββατο το πρωί είχε ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα με τη συμπεριφορά της.

Αντ’ αυτού οι οργανωμένοι οπαδοί έριξαν ένα κομμάτι τσιμέντο που έπεσε στον επιμελητή του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων. Ενώ στη συνέχεια ένα καπνογόνο βρήκε τον Καρέλη, ενώ στον αγωνιστικό χώρο έσκασε βόμβα μολότοφ!

Η τιμωρία για τον ΟΦΗ αναμένεται εξοντωτική, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικά της ΕΠΟ που αφορά σε ''ποινές σε βάρος των ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες'', παράγραφος 3, εδάφιο στ' επισημαίνεται:

«Εάν η ρίψη των αντικειμένων πραγματοποιείται πριν την έναρξη ή μετά την λήξη του αγώνα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους από 20.000 ευρώ έως 120.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές από μία έως τρεις αγωνιστικές, ανάλογα με την βαρύτητα της πράξης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x