Γερμανία

Βαριά τιμωρία στον Μπελαράμπι για το χτύπημα στον Ραφίνια

Τέσσερα παιχνίδια εκτός γηπέδων και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ είναι η τιμωρία που ανακοινώθηκε από τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τον Καρίμ Μπελαράμπι.

Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Καρίμ Μπελαράμπι για το βίαιο χτύπημά του στον Ραφίνια, που είχε αποτέλεσμα να αποβληθεί, στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν το περασμένο Σάββατο. Ο διεθνής Γερμανός δεν θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των "ασπιρινών", ενώ παράλληλα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο και 10.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπάγερν στους συνδέσμου του αστραγάλου του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη απουσία τριών μηνών απο τα γήπεδα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκξε, είπε πως: «Το φάουλ που έγινε στον Ραφίνια προκάλεσε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό. Ο Μπελαράμπι πρέπει να τιμωρηθεί για τρεις μήνες εξαιτίας της ηλιθιότητάς του. Δεν επιτρέπεται να αντιδράς έτσι, ειδικά στον χώρο του κέντρου».

Λίγες ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Μπελαράμπι ζήτησε συγγνώμη και ευχήθηκε περαστικά στον Ραφίνια με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, λέγοντας πως: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον Ραφίνια αλλά και στην ομάδα μου για το αχρείαστο φάουλ, δεν ήταν η πρόθεσή μου. Εύχομαι να γίνεις καλά σύντομα».



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x