Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Ανατρέπεται ο Γιακουμάκης, κανένα πέναλτι για τον Ολυμπιακό, φάουλ του Ιντέγε στο 89’»!

Δείτε πώς σχολίασε τις (πολλές) αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας.

Σχεδόν… ατελείωτες ήταν οι αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό, τις οποίες, φυσικά και σχολίασε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, στο ''Kick Off'' της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Οι αποφάσεις του διαιτητή Φουκάκη και των βοηθών του, θυμίζουμε, προκάλεσαν την έκρηξη του Σάββα Θεοδωρίδη και των Πειραιωτών.

Ο κ. Βαρούχας, λοιπόν, σημείωσε, αρχικά, για τη διεκδίκηση της μπάλας, στο ξεκίνημα του αγώνα, ανάμεσα σε Βιάνα και Γιακουμάκη, πως δεν υπάρχει καμία παράβαση του Βραζιλιάνου πάνω στον MVP της αναμέτρησης και σωστά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η συνέχεια, όμως, ήταν… κακή, αλλά για τον βοηθό του κ. Φουκάκη, Σταθόπουλο, που δύο φορές δεν είδε, ενώ ήταν σε εξαιρετική θέση, στην ευθεία ακριβώς, πως ο Μανούσος ήταν οφσάιντ!

Για μία διεκδίκηση της μπάλας, του Μανθάτη με τον Βάντερσον, στο 29ο λεπτό, επίσης -όπως είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας- ο κ. Φουκάκης σωστά λέει «παίζεται», καθώς ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά πέφτει… πολύ εύκολα, ενώ, για το πέναλτι του Πλατανιά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Γιακουμάκης ανατρέπεται, υπάρχει παράβαση, υπάρχει πέναλτι, σωστή η κίτρινη κάρτα στον Λεάλι».

Για να… πάμε στον απέναντι βοηθό, Αναστόπουλο, που στο 42’ σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ του Ιντέγε, ενώ ο Νιγηριανός ξεκινάει από πίσω, ενώ και στο 57’ κάνει λάθος υπόδειξη, με τον Μανούσο να φεύγει αυτήν τη φορά από κανονική θέση.

Για ένα πέναλτι, δε, για το οποίο φώναξε ο Ολυμπιακός στο 76’, για τράβηγμα του Ντε Λα Μπέγια, πάλι ο κ. Βαρούχας σημείωσε πως, «σωστά ο ρέφερι δεν έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς δεν υπάρχει κάτι μεμπτό».

Υπάρχει, μάλιστα, μία φάση όπου, δύο παίκτες του Πλατανιά συγκρούονται μεταξύ τους, με τον κ. Φουκάκη να δίνει, λανθασμένα, επιθετικό φάουλ, μέσα στη μεγάλη περιοχή και τον Φορτούνη να… πέφτει, στην προσπάθειά του να κερδίσει πέναλτι. Αν συνεχιζόταν η φάση, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα.

Τέλος, για την πολυσυζητημένη φάση του Ιντέγε στο 89’, ο κ. Βαρούχας σημείωσε πως είναι σωστή η απόφαση του κ. Βαρούχα να δώσει φάουλ στον παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς παρεμποδίζει τον Σωτηρίου να εκτελέσει το βολέ, άσχετα αν ο Νιγηριανός είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά. Βάσει κανονισμού, απαγορεύεται να παρεμποδίζεται ο τερματοφύλακας από το να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι, είτε μέσα, είτε έξω από την περιοχή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x