Stoiximan Super League

Βαρούχας για τα «όργια» Κύζα στην Τούμπα: «Σε ανύποπτο χρόνο έγινε διεθνής»

Αιχμές για την ξαφνικά εξέλιξη του διαιτητή Κύζα, του ανθρώπου που «έσφαξε» τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, άφησε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Με δεικτικό τρόπο σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τα «όργια» Κύζα στον επαναληπτικό της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στο KICK OFF του ΣΚΑΪ, ο καθηγητής διαιτησίας άφησε αιχμές για την... ξαφνική εξέλιξη του Έλληνα ρέφερι και τόνισε πως απαγορεύεται να είναι δηλωμένος στην Ένωση Δράμας, την ώρα που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

«Παρότι δεν είχε ιδιαίτερες διαιτητικές ικανότητες και παρουσία, σε ανύποπτο χρόνο είχε δυσανάλογη εξέλιξη. Εγινε διεθνής από συγκεκριμένα άτομα που ήταν στην ομοσπονδία... ΕΠΟ. Η Επιτροπή διαιτησίας τον επέλεξε για ένα τέτοιο αγώνα και δυστυχώς την εξέθεσε. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε πως ενώ ο Κύζας φαίνεται σαν διαιτητής Δράμας, ωστόσο μένει και δουλεύει στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που απαγορεύεται... Όλοι θα πρέπει να ανήκουν στις Ενώσεις που δουλεύουν και μένουν. Ολοι εκτός Λεκανοπεδίου είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν την Ένωση που μένουν ή δουλεύουν, με τον Κύζα αυτό δεν ισχύει... Όταν έχουμε 17 φάσεις από τη μία, 5-6 από την άλλη, κάντε τον συλλογισμό για να δείτε αν ένας διαιτητής που κάνει 30 λάθη σε ένα ματς είναι επιτυχών κι αν διαμόρφωσε αποτέλεσμα...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x