Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Ο Κατσικογιάννης έκανε 0/3 στα πέναλτι του Ολυμπιακού, να επιληφθεί η ΚΕΔ»

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τις διαιτησίες του σαββατοκύριακου, στο καθιερωμένο του ραντεβού της Δευτέρας με τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM.

Με το δικό του… ξεχωριστό τρόπο σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM και τους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο τις διαιτησίες της 28ης αγωνιστικής της Super League ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας στάθηκε στην απόδοση του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση Απόλλων-Ολυμπιακός, όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν… πέτυχε κανένα εκ των τριών πέναλτι που θα έπρεπε να υποδείξει υπέρ των «ερυθρολεύκων», ενώ για την κίνηση του να απωθήσει τον Μάριν στο τέλος του ματς ξεκαθάρισε πως «είναι λάθος ενέργεια ένας ρέφερι να σηκώσει χέρι σε ποδοσφαιριστή και πως θα πρέπει να επιληφθεί η ΚΕΔ και να τον τιμωρήσει».

Από τα υπόλοιπα ματς δεν ξεχώρισε κάποιο… κραυγαλέο σφύριγμα πέραν του τέρματος που σημείωσε ο Μανιάς κόντρα στην Κέρκυρα, όντας σε ολοφάνερη θέση οφσάιντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΑΕΚ-Λεβαδειακός: « Ο Τζήλος στο 19 λεπτό σωστά δίνει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Το χέρι του παίκτη του Λεβαδειακού δεν είναι σε φυσική θέση κάτι που φαίνεται και από την κίνηση του να το μαζέψει στη συνέχεια».

ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Υπάρχει ένα τράβηγμα στον Κρέσπο το οποίο δεν δόθηκε πέναλτι, ενώ αργότερα ο Βιερίνια ανακόπτεται λανθασμένα ως οφσάιντ. Ωστόσο σε δύο περιπτώσεις άφησε το ματς να εξελιχθεί ενώ αυτό θα έπρεπε να σταματήσει ως οφσάιντ. Οι βοηθοί θα πρέπει να μην κάνουν λάθη σε τέτοιες εύκολες φάσεις».

Παναιτωλικός-Λαμία: «Γενικά καλό παιχνίδι. Σωστά δίνεται το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Πολύ καλή η διαιτησία συνολικά».

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ: «Πολύ καλή και εδώ. Δεν είχαμε κάποια αμφισβητούμενη φάση».

Ατρόμητος-Πλατανιάς: «Δίνεται σωστά πέναλτι για ανατροπή του Ουάρντα. Επίσης σωστή είναι και η δεύτερη κίτρινη που αντικρίζει ο παίκτης του Πλατανιά».

Κέρκυρα-Αστέρας Τρ.: «Στο γκολ που πετυχαίνει ο Μανιάς στο 0-2 είναι εκτεθειμένος. Στο 84 δίνεται πέναλτι σε ανατροπή του Τουράμ. Είναι σωστή η υπόδειξη βοηθού, ενώ αποβάλλεται σωστά ο παίκτης της Κέρκυρας».

Απόλλων Σμ.-Ολυμπιακός: «Διαιτητής ο κύριος Κατσικογιάννης. Στο 8’ υπάρχει ανατροπή του Χουάντερσον στον Κούτρη. Στη συνέχεια η μπάλα βγαίνει άουτ και ούτε αυτό το βλέπει. Στο 89’ ο Ανδρούτσος ανατρέπεται και εδώ υπάρχει πέναλτι. Τέλος στο 91’ η μπάλα βρίσκει χέρι του Κοντοέ. Ούτε αυτή η παράβαση καταλογίστηκε. Συνολικά δηλαδή 0/3 πέναλτι, κάτι που εξηγείται από το ότι ο Κατσικογιάννης πολλές φορές είχε κακή θέση στο γήπεδο. Παράλληλα το να σηκώσει το χέρι για να απωθήσει κάποιον παίκτη είναι λάθος ενέργεια. Θα πρέπει να επιληφθούν τα Μέσα και η ΚΕΔ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x