Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Αλλοίωση αποτελέσματος στην Ξάνθη»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις και τα διαιτητικά λάθη των αγώνων του Σαββατοκύριακου για τη 14η αγωνιστική στη Super League.

Αρκετά λάθη εντόπισε στις διαιτησίες της 14ης αγωνιστικής στη Super League ο Παναγιώτης Βαρούχας.

«Από εκεί που την περασμένη αγωνιστική λέγαμε Δόξα τω Θεώ, τώρα λέμε βοήθα Παναγιά. Πας να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο καθηγητής διαιτησίας, που έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στα Πηγάδια.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου:

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός: «Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου. Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά είχε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο και οι δύο βοηθοί του έκαναν πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο».

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: «Οι δύο κίτρινες στον Μακρύλλο ήταν σωστές από τον Σιδηρόπουλο. Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο διαιτητής».

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: «Ναι μεν ο Φορτούνης δεν είναι οφσάιντ όταν παίρνει την μπάλα, αλλά ένας συμπαίκτης του συμμετέχει στη φάση και σωστά καταλογίζεται. Στο 73’ ο Φορτούνης από θέση οφσάιντ κάνει σουτ και δεν δίνεται. Το πέναλτι που ζητά ο Φορτούνης υπήρχε, καθώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν έδωσε καν φάουλ, ενώ υπήρχε παράβαση».

ΑΕΛ-Άρης: «Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης. Στο 23’ σε μια διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Ζίζιτς και Ντιγκινί δεν υπάρχει παράβαση από τον πρώτο. Στο 91’ η Λάρισα ζητά πέναλτι, αλλά ο παίκτης του Άρη έχει μαζέψει το χέρι του».

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: «Ο Κοτσάνης έκανε μεγάλο λάθος θεωρώντας πως ο Κυριακίδης έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και τον απέβαλε. Ο δεύτερος βοηθός (Σινιοράκης) σήκωσε τη σημαία με σιγουριά, αλλά δεν ήταν καν ο ίδιος στην ίδια ευθεία για να έχει ξεκάθαρη εικόνα. Οι διαιτητές παρασύρονται από τέτοιες υποδείξεις και δόθηκε μια παράβαση που δεν έγινε ποτέ. Ο διαιτητής εκτός από τον βοηθό, κοιτούσε και τον τέταρτο. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η ευθύνη είναι του διαιτητή».

Ξάνθη-Ατρόμητος: «Ο Σκουλάς με αυτό το πέναλτι που έδωσε προβλημάτισε όλο τον κόσμο. Ο Κάστρο με το ένα του πόδι χτύπησε το άλλο, έπεσε και μετά γελούσε κιόλας, σαν να κοροϊδεύει. Μετά από λίγο ο Κουλούρης πέφτει για να πάρει την απόφαση, αλλά δεν υπάρχει παράβαση και είναι εκτός περιοχής. Στο φινάλε ο Κάστρο κρατά τον αντίπαλο εντός περιοχής, τον πετά κάτω και ο διαιτητής λέει ‘παίζετε’. Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: «Στο γκολ του Λιβάγια η μπάλα δεν χτυπά στο χέρι του. Στο 2-0 ο Άλεφ δεν είναι σε θέση οφσάιντ, καλύπτεται κανονικά και ήταν μια δύσκολη φάση. Στο 19’ ο Μουνάφο σπρώχνει τον Μάνταλο, βλέπουμε το χέρι που τον απωθεί και σωστά δόθηκε πέναλτι. Στο 22’ ο Χουλτ ήταν οφσάιντ και δεν δόθηκε. Στο 47’ ο Μουνάφο χρησιμοποίησε το χέρι του και φαίνεται να κάνει κίνηση για να σταματήσει την μπάλα. Λίγα λεπτά μετά ο Κλωναρίδης φεύγει από κανονική θέση αλλά υποδεικνύεται οφσάιντ. Στη φάση του Μάνταλου, τον πατά τον Ιγκλέσιας, αλλά δεν έπρεπε να πάρει παραπάνω από μια κίτρινη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x