Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Είμαστε συνεννοημένοι με τον Σάββα για να με διαφημίζει»!

Νέο ρεσιτάλ από τον Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΠΟΡ FM! Δείτε τι απάντησε -με χιουμοριστική διάθεση- στα περί… Χάρβαρντ του Σάββα Θεοδωρίδη και πώς σχολίασε τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Απολαυστικός, για άλλη μία φορά, ο Παναγιώτης Βαρούχας απάντησε μέσω του ΣΠΟΡ FM στα όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης για αυτόν, τονίζοντας πως είναι… συνεννοημένοι, για να τον διαφημίζει!

Θυμίζουμε, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Όσο για τον κύριο Βαρούχα, νομίζει ότι είναι καθηγητής. Ποιο πανεπιστήμιο τελείωσε και δεν το ξέρω εγώ; Το Χάρβαρντ; Για να ξέρω δηλαδή».

Με τον Παναγιώτη Βαρούχα να λέει στον Άρη Ασβεστά, στους 94,6: «Για τις σπουδές μου, πράγματι, είχα πάει στο Harvard! Να του θυμίσω πως φέτος δεν εμφανίζομαι σε καμία τηλεοπτική εκπομπή. Για τις φάσεις που λέει έχω τοποθετηθεί, Άρη, στη δική εκπομπή. Έχει κενά μνήμης λόγω ηλικίας και το σέβομαι αυτό. Όταν ήμουν παιδί, τον θαύμαζα. Έχει και δύο παιδιά, κύριους, με κάπα κεφαλαίο. Αλλά, να σας πω κάτι, είμαστε συνεννοημένοι με τον Σάββα για να με διαφημίζει! Μεγάλος άνθρωπος είναι, να τον κακίσουμε;».

Φυσικά, δεν γινόταν να μη σχολιάσει τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Είναι στην ανώτερη κατηγορία και ήταν αυτονόητο ότι στο ντέρμπι ένας υποψήφιος διαιτητής θα ήταν ο Σιδηρόπουλος. Είναι μία πάρα πολύ καλή και ασφαλής επιλογή. Ποιος θα ήταν στην Επιτροπή Διαιτησίας και δεν θα έβαζε τον Σιδηρόπουλο; Καλή τύχη να του ευχηθούμε. Παρουσιάζει τα εχέγγυα για μία καλή διαιτησία».

Για το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό δεν αρέσει ο ορισμός Σιδηρόπουλου: «Κατά βάθος, μέσα τους θα λένε ότι είναι καλή επιλογή. Εκπέμπει μια ηρεμία μέσα στο γήπεδο. Διαιτητής χωρίς λάθος δεν υπάρχει. Τα σωματεία και οι παίκτες πρέπει να δείξουν σεβασμό, για να ξεκινήσουν τα ντέρμπι καλά. Έχουμε δρόμο ακόμα. Να έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τα άδεια, λόγω τιμωριών, γήπεδα: «Αυτό, με τα άδεια γήπεδα από τιμωρίες, δεν είναι ωραίο πράγμα. Και υπάρχουν και άλλες λύσεις. Εγώ, που παίρνω διαρκείας, γιατί να μου στερήσεις το γήπεδο, επειδή ένας κοπρίτης δεν καταλαβαίνει; Να σταματήσει αυτό το θέμα των αλητών».

Τέλος, πρόσθεσε: «Βλέπω πως έχουν συμμορφωθεί οι Έλληνες παίκτες. Αλλά πρέπει να συνετίσουν τους ξένους… Δεν πρέπει με το παραμικρό να πέσουμε πάνω στον διαιτητή, να τον φάμε».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x