Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Έκανε λάθη ο Μανθάνο»

Αρκετά λάθη στη διαιτησία του Ισπανού ρέφερι του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και όχι μόνο εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Δύο αρκετά σοβαρά λάθη εντόπισε στη διαιτησία του Χεσούς Χιλ Μανθάνο στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ο Παναγιώτης Βαρούχας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Σάκχοφ και να σφυριχτεί φάουλ του Άκπομ στον Σισέ πριν το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μη αποβολή του Σκόνδρα για αγκωνιά στον Ινσούα στο ΠΑΣ-Παναθηναϊκός και στον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου στη Super League:

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης: «Ο Γρατσάνης δεν είχε κανένα σοβαρό λάθος, μόνο ο βοηθός ανέκοψε κακώς μια επίθεση του Απόλλωνα».

Ξάνθη-Λαμία: «Η Λαμία μιλά για ένα οφσάιντ στο ξεκίνημα. Ο βοηθός Γιαννίκος από σύμπτωση πρέπει να έπιασε το οφσάιντ, γιατί δεν ήταν στην ευθεία. Φαίνεται να εξέχει το σώμα του επιθετικού της Λαμίας. Στο 85’ ο Επστάιν πάει κατά μέτωπο, ο Λισγάρας τον ανατρέπει. Φυσικά ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα γιατί ήταν σε προφανή θέση για γκολ».

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός: «Ο κανονισμός λέει πως αν χρησιμοποιείς τον αγκώνα σαν όπλο είναι κόκκινη κάρτα. Αυτό που έκανε ο Σκόνδρας ήταν φάουλ και κόκκινη κάρτα, αλλά ο Κομίνης δεν έδειξε ούτε φάουλ. Στο 68’ ο δεύτερος βοηθός, Καλαμπόκης, ανακόπτει επίθεση του Παναθηναϊκού με οφσάιντ που δεν υπάρχει».

ΑΕΚ-ΟΦΗ: «Στο 2’ ο Βρέσκας δεν είδε την ανατροπή του Δεληγιαννίδη από τον Χουλτ. Αν θεωρούσε πως ο επιτιθέμενος βρήκε το πόδι του αμυνόμενου ήταν επιθετικό φάουλ. Όμως για μένα ήταν πέναλτι».

Ατρόμητος-Λεβαδειακός: «Υπάρχει παράβαση πέναλτι σε βάρος του Ουάρντα και δόθηκε κίτρινη για θέατρο από τον Τζοβάρα. Στη φάση αυτή έπρεπε να βοηθήσει και ο βοηθός. Σωστά δόθηκε ένα επιθετικό φάουλ σε βάρος του Μαρκόφσκι».

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ο Χιλ Μανθάνο είναι πολύ καλός διαιτητής, από το πάνω ράφι. Διαιτητής χωρίς λάθη όμως δεν υπάρχει. Έκανε τα λαθάκια του ο Ισπανός. Ο Σάκχοφ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για προβολή με τις τάπες. Στο τρίτο γκολ ο Άκπομ πηγαίνει με τις τάπες πάνω στον Σισέ και υπάρχει φάουλ. Στο φινάλε μετά τη φιλονικία που υπήρχε για την μη τήρηση του fair play από τον Ολυμπιακό, δεν έδωσε καμία κάρτα ο Χιλ Μανθάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x