Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Σωστά δεν έδωσε πέναλτι ο Δανός, αλλά ξέχασε τις κάρτες»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις διαιτησίες στην όγδοη αγωνιστική της Super League.

Σωστό στις αποφάσεις του, αλλά όχι και στον πειθαρχικό έλεγχο έκρινε τον Δανό Γενς Μάε στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις διαιτησίες της όγδοης αγωνιστικής. Παράλληλα στάθηκε στα πολλά λάθη του βοηθού στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης επιρρίπτοντας ευθύνες για τον ορισμό του συγκεκριμένου στην ΚΕΔ.

Σημείωσε δε πως «οι διαιτητές της Super League και της Football League είναι απλήρωτοι. Πρέπει να πάει ο Περέιρα να απαιτήσει να πληρωθούν, για να έχει και ο ίδιος απαιτήσεις από τους διαιτητές. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Γιατί να έχει ο Περέιρα, που παίρνει του κόσμου τα λεφτά, απαίτηση από τους διαιτητές μετά, όταν δεν πληρώνονται;».

Αναλυτικά, η «έκθεση» του έμπειρου καθηγητή διαιτησίας για τους ρέφερι της όγδοης αγωνιστικής στη Super League:

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο επειδή οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα. Όμως μήπως ο Δανός (Γενς Μάε) είχε ξεχάσει τις κάρτες στη χώρα του χθες; Ο κανονισμός αναφέρει πως όταν υπάρχει παράβαση για κάρτα θα πρέπει να τη δίνεις. Υπάρχουν πατήματα, χτυπήματα με τάπες στα πόδια, φάσεις που άφησε να εξελιχθούν και παραλίγο να μπουν γκολ… Έβγαλε την πρώτη κάρτα στο 79’ στον Κάτσε. Δεν είναι δυνατόν! Εγώ θα δώσω τα εύσημά μου στον βοηθό, που σήκωσε σωστά οφσάιντ σε δύο περιπτώσεις. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση είδε ότι η μπάλα βρήκε στον Πρίγιοβιτς και σωστά σήκωσε οφσάιντ. Στη φάση που ζητά πέναλτι ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει πέναλτι. Είναι ώμος με ώμο, άρα δεν υπάρχει παράβαση. Επίσης στο πέσιμο του Μάτος δεν υπάρχει πέναλτι. Ήταν κοντά στις φάσεις ο Δανός, αλλά δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις στις κάρτες».

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης: «Ο Ζαχαριάδης μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος που διαμορφώνει αποτέλεσμα, αλλά έκανε κάποια λάθη. Ο πρώτος βοηθός ο Χριστάκογλου, μάλλον πρέπει να παίξει σε πρωτάθλημα τυφλών. Δεν είναι δυνατό να λέγεται βοηθός Σούπερ Λίγκας. Ήταν και κακός ορισμός από τον κ. Περέιρα, γιατί ήταν το τρίτο του ματς στην κατηγορία. Πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί οι ορισμοί. Έκοψε δύο οφσάιντ στον Ολυμπιακό και ένα στον Απόλλωνα σε παίκτη που έφευγε πίσω από τη σέντρα. Αυτός ο βοηθός δεν πρέπει να ξαναπαίξει».

ΑΕΚ-Άρης: «Ο Τζήλος δεν είχε κανένα πρόβλημα, βοήθησε και η εξέλιξη του αγώνα να μην υπάρχουν δυσκολίες».

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη: «Ο Αποστολόπουλος βάζει το χέρι του στο χέρι του Γέντρισεκ κι αυτός μπλοκάρει το χέρι του αντιπάλου, τον παίρνει μαζί και πέφτουν. Ο Μανούχος δεν έδωσε αμέσως το πέναλτι. Αν το υπέδειξε η βοηθός η Δέτση εγκλημάτησαν και οι δύο. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος για μια φάση».

Λαμία-Λεβαδειακός: «Στο 88’ έδωσε Κουτσιαύτης έδωσε μια δεύτερη κίτρινη στον Καραχάλιο που δεν υπήρχε. Εκτός κι αν είπε κάτι στον διαιτητή, που δεν φάνηκε».

Λάρισα-ΟΦΗ: «Ο Παπαπέτρου έκανε καλή διαιτησία. Η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για ένα οφσάιντ. Είναι οριακή φάση το οφσάιντ στον Πίτι, που όμως δεν είναι. Πέναλτι στον Ντέλετιτς δεν υπάρχει».

Πανιώνιος-Ατρόμητος: «Πολύ καλή διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο και τους διαιτητές, βοήθησαν να γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: «Στις καθυστερήσεις αυτό που έκανε ο παίκτης του Παναιτωλικού, να δώσει αγκωνιά στο πρόσωπο του Καλτσά, δεν περιγράφεται. Έγινε μπροστά στα μάτια του βοηθού Βασιλόπουλου και δεν δόθηκε τίποτα. Εκεί δίνεις την αποβολή και του λες ‘έλα με τον κηδεμόνα σου’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x